De rolgordijn trends voor 2021

De rolgordijn trends voor 2021

Wil jij je huis compleet maken? Rolgordijnen zijn eigenlijk zogezegd de finishing touch van je interieur en maken het zo dus compleet. Maar ook op het gebied van rolgordijnen zijn er weer nieuwe trends voor 2021. Rolgordijnen zijn natuurlijk al jarenlang populair en niet meer weg te denken uit het interieur, maar welke rolgordijnen worden dan in 2021 echt een nieuwe trend? Ben jij daar nou benieuwd naar? Lees dan deze blog over de nieuwe trends van de rolgordijnen! Daarna kun je kijken bij Powered Blinds. Zij hebben een breed assortiment als het gaat om rolgordijnen. Dit zijn natuurlijk niet alleen maar ‘normale’ in veel verschillende kleuren, maar bijvoorbeeld ook verduisterende rolgordijnen.

Verduisterend

Waarom zou je nu voor een verduisterend rolgordijn kiezen? Nou heel simpel eigenlijk, het maakt je kamer gewoon echt goed donker zodat je ‘s nachts goed kunt slapen zonder elke keer wakker te worden van het licht. Ook is het natuurlijk ideaal wanneer je laat naar bed bent gegaan en ‘s ochtends eigenlijk nog even wat langer wilt blijven liggen. Nog een voordeel van een verduisterend rolgordijn is dat het in de zomer met heet weer de warmte buiten houdt en in de winter houdt het juist de warmte binnen. Ook zorgen verduisterende rolgordijnen ervoor dat je meubels op de lange termijn niet gaan verkleuren als de zon naar binnen en er te lang op schijnt. 

Trends

Wil jij nieuwe rolgordijnen maar weet je niet welke? Deze rolgordijnen zijn nu de nieuwste trends en maken jouw huis erg leuk;

  • okergeel rolgordijn
  • industrieel rolgordijn
  • olijfgroen rolgordijn
  • duo rolgordijnen
  • eyecatcher rolgordijn
  • elektrisch rolgordijn

De verschillende kleuren rolgordijnen maken jouw huis misschien net wat gezelliger als je een donker interieur hebt, hoewel de duo rolgordijnen ideaal zijn om wat meer licht in je kamer te laten komen zonder dat iedereen gelijk naar binnen kijkt bij je. Omdat tegenwoordig eigenlijk alles digitaal geregeld wordt, zijn er dus ook elektrische rolgordijnen. Deze kun je met een afstandsbediening op afstand bedienen, zo hoef je dus niet als je weer net zit op te staan om het gordijn nog even dicht te doen.

Reacties zijn gesloten.