Een stijlvol interieur met fotolijsten

Een stijlvol interieur met fotolijsten

Veel mensen denken dat fotolijsten er alleen zijn om foto’s in te lijsten en deze foto vervolgens te showen in je woonkamer. De lijst wordt dan niet gezien als stijlobject of interieurtopper. Het dient echter alleen als middel om het doel te dienen. Dat is natuurlijk allang niet meer zo. Fotolijsten zijn namelijk verkrijgbaar in de meest uiteenlopende stijlen, afmetingen en kleuren. Kies voor een passende fotolijst en maak jouw woonkamer helemaal af in stijl.

Fotomuur

Door verschillende fotolijsten van een bepaalde stijl te mixen en matchen, krijg je een heel verrassend resultaat. Niet alleen kun je jouw favoriete kiekjes kwijt aan de muur in je woonkamer, ook wordt deze muur een soort iconisch geheel. Een fotomuur is dan ook helemaal iets van deze tijd. Zeker nu, wanneer we dagelijks met onze telefoon in de weer zijn en foto’s schieten van elk moment, biedt een fotomuur uitkomst. Een stijlvol geheel met verschillende lijsten en mooie, zelfgemaakte foto’s is dan ook helemaal hip. Het geeft je interieur zeker een boost.

Mixen en matchen met verschillende vormen en formaten

Doordat we tegenwoordig fotolijsten kunnen kopen in verschillende stijlen, kleuren, formaten, maar ook vormen, kun je echt iets geweldigs ervan maken. In plaats van deze fotolijsten op te hangen aan de muur, kun je ook je kast ermee opvrolijken. Wil je een speels geheel creëren, kies dan voor andere vormen. Je zult je foto even moeten bijknippen, maar die ovale lijst of het ronde modelletjes staat wel erg gezellig in een rechte kast. De foto komt dan nog mooier tot zijn recht.

Collagelijsten

Heb je meerdere foto’s die je terug wilt zien in jouw interieur, maar vind je het moeilijk om van vele losse fotolijsten één geheel te maken, dan biedt een collagelijst uitkomst. Ook deze lijsten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en stijlen. Je vindt vast een geschikte voor boven jouw dressoir. Je hoeft zelf niet te mixen en matchen, dat heeft de fabrikant al voor je gedaan. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de foto’s in te lijsten en de collagelijst op te hangen.

Fotolijsten kopen

Nu je een idee hebt voor jouw foto’s en interieur, kun je op zoek naar de geschikte lijst of lijsten. De fotolijsten kun je kopen in een winkel om de hoek, maar wellicht biedt een webshop een ruimere keuze in stijlen, vormen en kleuren. Ga rustig op zoek, bestel online en voor je het weet heb jij jouw fotolijst binnen en kun je aan de slag.

Reacties zijn gesloten.