Hoe woonkamer sfeervol verlichten

Hoe woonkamer sfeervol verlichten

Licht is een vaak onderschat onderdeel van de gezelligheid in een kamer. Maar kun jij jezelf een gezellige en warme kamer voorstellen met TL-buizen? Precies. Je hebt verschillende warme lampen nodig die verschillende onderdelen uitlichten. Een goed voorbeeld van een in populariteit opkomende lamp is de Calex lamp. In dit blog informeren we je graag hoe jij de Calex lamp kan inzetten om jouw woonkamer sfeervoller te maken. 

Wat zijn Calex lampen? 

Calex lampen zijn unieke lampen doordat meerdere lampen samengevoegd tot een enkele lamp. Doordat de lamp uit dubbelglas bestaat krijg je een reflecterend licht en dat zorgt voor een unieke sfeer. De producent heeft verder gekeken wat ze met deze leuke speling kunnen doen en heeft daarvan meerdere varianten uitgebracht. 

Gekleurde: Wil je graag een specifieke kleur terug laten komen in je interieur? De kleur van het glas bepaalt alleen de uitstraling van de lamp, niet het licht. 

Crystal: Het kristal achtige glas reflecteert op een speciale manier en daardoor geeft de lamp een unieke sfeer mee. 

Arctic: Dit zijn matte sneeuwbollen die bekend geworden doordat ze bijna in ieder interieur passen.

Smart home: Calex is ook met de tijd meegegaan en heeft een hele serie smart lampen geïntroduceerd. 

Waardoor komt sfeervol licht?

Restaurant zorgen door middel van decoratie en licht dat ze een gezellige sfeer uitstralen. Om deze gezellige sfeer te creëren wordt er vaak een lichtplan gemaakt  waarin duidelijk wordt waar de verschillende lampen geplaatst worden. Een belangrijk onderdeel daarin is om verschillende type lampen, zoals Calex led lampen, te gebruiken. Ze geven een warm licht af en daarmee kunnen interieur experts leuk spelen om zo tot een sfeervolle inrichting te komen. 

Tijdens het maken van je eigen lichtplan is het belangrijk om verder te denken dan alleen plafondverlichting en bureaulampen. Het is vooral goed voor iedereen om veel inspiratie te doen zowel online als bij andere. Hierdoor krijg je meer ideeën die je mogelijk ook bij jouw thuis kunt toepassen. Durf vooral om een stijl te kiezen en jezelf daaraan vast te houden. Hierdoor krijgt jouw woonkamer een unieke sfeer waar vrienden en familie graag komen. 

Hopelijk hebben we je met deze tips meer informatie kunnen geven over hoe jij je huis sfeervol kunt inrichten. Wij willen je veel succes wensen.

Reacties zijn gesloten.